Se mine billeder og malerier nedenfor. 

          Billeder / Malerier

Malerier med Akrylmaling

En af de andre ting jeg også har givet mig i lag med er Acrylic Pouring. Dette er en  meget tynd  blanding af akrylmaling, limlak eller pouring medium,  vand og evt. silikone, som så blive hældt ud på et lærred eller lignende, som så danner de mest fantastiske mønstre og farvekombinationer. Super spændende og meget uforudsigeligt. 

Unikke ure - Akrylmaling

Her er meget unikke ure lavet af gamle vinyl LP plader. Jeg har lavet Acryl Pouring på pladerne og monteret et urværk. Smarte flotte og farvestrålende unikke ure. 

Mixed Media Art

Mixed Media Art er en form for kunst hvor alt er tilladt. Det er maling, kopi af billeder, decoupage med servietter, udklip med meget mere. Man kan bruge alt, lige fra perler, søm skruer, sommerfugle hjerter, ja alt hvad man lige har ved hånden.  Det er supersjovt. Jeg laver billeder i alle størrelser med forskellige temaer, farver og citater. Jeg kan også lave et personligt billede til dig. Har du et tema, en yndlingsfarve og eventuelt. et yndlingscitat så prøver jeg at lave noget efter din smag. Lavef også personlige billeder til konfirmationer, bryllup, fødselsdage eller bare fordi....

Please reload